Політика конфіденційності

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. Дана політика конфіденційності (далі – Політика) розроблена Товариством з обмеженою відповідальністю «МЕДИК ІНФОРМ ГРУП» та фізичною особою-підприємця Лопіна Дмитра Олександровича (надалі за текстом згадуються сумісно під назвою – Компанія).

1.2. Дана Політика регулює наступні питання:

– які персональні дані та інформацію про клієнтів, а також інших осіб, що отримали доступ або використовують сайт Компанії  https://clincasequest.academy/ (надалі – Сайт), Компанія збирає;

– мету, з якою збираються такі персональні дані та інформація;

– способи оброблення та використання персональних даних та інформації, які збираються;

– строки зберігання персональних даних;

– інші питання, пов’язані з обробленням персональних даних Компанією;

  • випадки передачі персональних даних третім особам.

1.3. Під терміном «Клієнт» розуміється будь-хто, хто придбав послуги Компанії або користується сервісами Сайту Компанії.

1.4. Користуючись Сайтом Компанії Ви розумієте, що Компанія збиратиме та використовуватиме персональні дані про Вас у спосіб, в об’ємі та з метою, які описані у Політиці.

1.5. Персональні дані Клієнтів використовуються задля забезпечення обміну інформацією, відносин у сфері реклами та комунікації відповідно та на виконання законів України, у тому числі, але не виключно: Законів України “Про захист персональних даних”, “Про інформацію”, “Про рекламу”, “Про телекомунікації”, а також відповідно до внутрішніх локальних актів, що регулюють діяльність Компанії.

1.6. Користуючись Сайтом Ви погоджуєтеся з Політикою. Якщо Ви не погоджуєтеся з яким-небудь положенням Політики або Політикою в цілому, то Ви не маєте права користуватися Сайтом і повинні негайно перестати його використовувати.

1.7. Ця Політика не поширюється на будь-які інші веб сайти і мобільні додатки третіх осіб, які Ви можете використовувати, включаючи ті, посилання на які можуть бути розміщені на Сайті. Ми не несемо відповідальності за політику конфіденційності або зміст цих сайтів та мобільних додатків. Вам необхідно вивчити Політику конфіденційності третіх осіб перед тим, як клікнути на будь-які посилання.

1.8. Плагіни соцмереж, розміщених на Сайті, і додатки соцмереж управляються самою соціальною мережею і регулюються їх власними правилами використання, конфіденційності та політикам Cookies. Ви повинні переконатися, що ви ознайомлені з ними.

1.9. Ми рекомендуємо Вам прочитати цю Політику повністю, щоб упевнитися, що Ви поінформовані в повній мірі. Замовлення та отримання Клієнтом послуг від Компанії, користування сервісами Сайту передбачає ознайомлення Клієнтів та користувачів Сайту з даної Політикою, та надання згоди на збір, використання та обробку їх персональних даних в порядку, визначеному даною Політикою, а також передачу їх персональних даних третім особам у випадках, передбачених даною Політикою

2. ПРО КОМПАНІЮ

2.1. Володільцем та розпорядником персональних даних Клієнтів та користувачів Сайту є ТОВ «МЕДИК ІНФОРМ ГРУП» (код ЄДРПОУ – 43725974) – юридична особа, та фізична особою-підприємця Лопіна Дмитра Олександровича (РНОКПП 3151406311), які зареєстровані та діють відповідно до вимог чинного законодавства України.

2.2. Якщо у Вас виникли будь-які запитання відносно даної Політики, або виникли додаткові питання з приводу збору та обробки Ваших персональних даних, Ви можете зв’язатись з Компанією за електронною адресою – [email protected].

3. ЗБІР ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

3.1. Для надання послуг, а також для того, щоб вдосконалити Сайт Компанії, для цілей маркетингу, а також у випадках, передбачених чинним законодавством України, Компанія збирає персональні дані, а також інформацію, визначену в п.4 Політики (надалі- інформація), про Клієнтів та користувачів Сайту.

3.2. Клієнти та користувачі Сайту самі обирають, відвідувати Сайт, завантажувати додатки Компанії, надавати Компанії персональні дані чи ні. В деяких випадках без надання Компанії персональних даних, Клієнти та користувачі Сайту не зможуть скористатися відповідними послугами та/або продуктами Компанії.

3.3. Ми збираємо персональні дані напряму від Клієнтів та користувачів Сайту, коли вони заповнюють реєстраційні форми на Сайті або користуються сервісами Сайту, зокрема:

– реєструється (створюють особистий профіль), редагують або заходять в свій особистий профіль на Сайті;

– завантажують, підписують або проглядають електронний документ;

– звертаються я в техпідтримку Сайту;

– залишають коментарі.

3.4. При реєстрації на Сайті Клієнти та користувачі Сайту надають такі персональні дані: прізвище, ім’я,  по батькові, адресу електронної пошти, номер телефону, назву компанії, в якій працюють, посаду.

3.5. Компанія також, отримує інформацію про третіх осіб, коли користувачі Сайту:

– залишають коментарі з посиланням на третіх осіб;

– запрошують друзів до користування Сайтом, або придбання послу Компанії.

3.6. Клієнти та користувачі Сайту вправі не ділитися зазначеною інформацією.

3.7. Сервіс Сайту передбачає можливість взаємодії Клієнтів між собою за допомогою месенджерів встановлених на Сайті, така взаємодія здійснюється в чатах месенджеру, вся інформація, що розміщується Клієнтами в чаті є конфіденційною, доступ до неї мають лише учасники чату.

4. ІНФОРМАЦІЯ, ЯКА  ЗБИРАЄТЬСЯ АВТОМАТИЧНО

4.1. Компанія автоматично збирає інформацію про пристрої Клієнтів та користувачів Сайту, з яких вони заходять на Сайт, браузери, геолокацію пристроїв, під час користування Сайтом, без зазначення цих даних при заповненні реєстраційної форми.  

4.2. Інформація, яка збирається автоматично включає в себе:

– IP-адреси;

  •  інформацію про геолокацію, якщо в налаштуваннях пристроїв, з яких вони заходять на Сайт, Клієнтів та користувачів Сайту передбачено дозвіл на відображення даних геолокації;
  •  унікальні ідентифікатори пристрою і атрибутів пристрою, таких як операційна система та тип браузера;
  •  дані веб-журналу, посилання і сторінки виходу, URL-адреси, типу платформи, кількість кліків, назви доменів, цільові сторінки, переглянуті сторінки, їх зміст і порядок, кількість часу, який користувач знаходився на сторінці, дату і час користування Сайтом, частоту користування Сайтом, журнали помилок та іншу аналогічну інформацію.

5. COOKIES І ПОВ’ЯЗАНІ З НИМИ ТЕХНОЛОГІЇ

5.1. Компанія може використовувати файли Cookies, які представляють собою текстові файли, які містять невеликі об’єми інформації, що завантажується на ваш пристрій («Cookies»), або пов’язані з ними технології, такі як веб-маяки, локальні загальні об’єкти (LSO) і пікселі відслідковування для зберігання або збору інформації.

6. АНАЛІТИКА

6.1. Компанія використовує такі сервіси, як Google Analytics та інші сервіси аналітики. Вони використовують Cookies для збору інформації про користування Сайтом і допомагають Компанії дізнатися, як використовуються послуги. Серед інформації, яка збирається: сторінки, які відвідують користувачі і як довго, веб-сайт чи сторінка, на яких вони знаходилися перед тим, як зайти на  Сайт.

7. ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ІНФОРМАЦІЇ

7.1. Компанія збирає, використовує (обробляємо) і зберігає Ваші персональні дані та інформацію для надання послуг, для їх коригування та покращення, для розроблення нових послуг і для продажу продуктів Компанії.

7.2. Приклади використання персональних даних та інформації Компанією:

– надання послуг і продуктів, які  запитують Клієнти, за плату;

  •  вивчення можливості ринку, випробовування власних продуктів з використанням електронної пошти або телефону, або за допомогою відправлення маркетингових повідомлень про продукти та послуги, які, на нашу думку, можуть зацікавити Клієнтів та користувачів Сайту;

– надання контентної та індивідуальної реклами;

– здійснення аналізу даних Клієнтів Компанії про те, як вони використовують наші сервіси;

– тестування змін в сервісах Компанії і розробка нових функцій і продуктів;

– усунення проблем, які можуть виникнути із Сайтом, включаючи відповіді на запитання, спрямовані в підтримку роботи Сайту;

– управління Сайту, включаючи системи підтримки та безпеки;

– попередження або усунення інцидентів шахрайства, несанкціонованого доступу або використання послуг Компанії, порушення умов та політик або іншої протиправної поведінки;

  • використання персональних даних для створення і керування обліковим записом (особистим профілем). Компанія потребує такі персональні дані для надання відповідних послуг.

– використання адреси електронної пошти та (або) номеру телефону для цілей маркетингу, включаючи здійснення розсилки комерційних пропозицій. Компанія робить це з Вашої згоди, яку ви можете відкликати у будь-який час;

– аналіз даних про користування Сайтом для покращення послуг Компанії.

8. ПЕРЕДАЧА ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ ТА ІНФОРМАЦІЇ

8.1. Ми не продаємо та не передаємо персональні дані наших Клієнтів третім особам, крім випадків, вказаних в п. 8.2 цієї Політики та випадків, передбачених чинним законодавством України.

8.2. Передача персональних даних та інформації третім особам може здійснюватися у випадках:

– отримання Компанією послуг для підтримки Сайту від компаній, які надають такі послуги, як: пошукові технології, реклама, налаштування технічних ресурсів, системи аутентифікації, збір рахунків, виявлення шахрайства і підтримка клієнтів. Постачальники послуг зобов’язуються захистити Ваші персональні дані і не можуть використовувати їх у власних цілях.

  •  передачі персональних даних у відповідності з чинним законодавством, зокрема відповідаючи на законні запити правоохоронних та судових органів.  Поширення персональних даних без згоди суб’єкта персональних даних або уповноваженої ним особи дозволяється у випадках, визначених законом, і лише (якщо це необхідно) в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.

8.3. Випадки добровільного публікування Клієнтами та користувачами Сайту персональних даних та інформації на Сайті Компанії :

– під час публікування коментарів в блогах на Сайті, спілкування на форумах Сайту (ця інформація також може бути прочитаною іншими користувачами Сайту);

– під час створення особистого профілю на Сайті інші користувачі можуть продивлятися інформацію про Ваш профіль. Якщо ви хочете зробити цю інформацію конфіденційною – перейдіть в налаштування особистого профілю.

9. СТРОК ЗБЕРІГАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

9.1. Строк зберігання персональних даних – три роки.

10. СВОБОДА ВИБОРУ.

10.1. В цьому розділі описані дії, які Ви можете вчинити, щоб змінити або обмежити збір або використання персональних даних та інформації про Вас.

10.2. Ви не зобов’язані заповнювати особистий профіль. Якщо Ви заповнили особистий профіль, то Ви можете отримати доступ та подивитися цю інформацію. Якщо будь-яка інформація є неточною або неповною, Ви можете внести зміни в налаштуваннях свого особистого профілю.

10.3. Ви можете відмовитися від повідомлень електронної пошти, які Вам відправляє Компанія. Ви можете відмовитися від цих повідомлень, натиснувши на посилання «відмовитися» у повідомленні електронної пошти. Зверніть увагу, що Компанія може відправити Вам одне повідомлення, щоб підтвердити, що ви хочете відмовитися. Якщо Ви є зареєстрованим користувачем Сайту, ябо якщо Ви укладаєте угоди з Компанією, остання може продовжувати відправляти Вам повідомлення про угоди (наприклад, повідомлення про підписання чи виставлення рахунку) після того, як Ви відмовитеся від маркетингових повідомлень.

10.4. Ви можете відмовитися від файлів Cookies через налаштування свого браузера. Однак, якщо Ви відмовитеся від Cookies-файлів, ви не зможете використовувати деякі сервіси Сайту Компанії.

10.5. Щоб змінити спосіб збору і використання Google Analytics Вашої інформації, Ви можете встановити браузер налаштування Google Analytics.

10.6. Якщо Ви не хочете, щоб ми бачили місце розташування вашого пристрою, Ви можете відключити геолокацію на ньому, змінити налаштування конфіденційності або відмовитися від спільного використання геолокації в своєму браузері.

10.7. Якщо Ви хочете закрити свій обліковий запис, перейдіть в налаштування свого особистого профілю.

10.8. Компанія зобов’язується відповідати на скарги та вирішувати спірні питання щодо конфіденційності, збору або використання Ваших персональних даних, відповідно до вимог чинного законодавства України.

11. КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ НЕПОВНОЛІТНІХ

11.1. Послуги та Сайт Компанії не призначені для людей молодше 18 років («неповнолітніх») і не надаються їм. Компанія не збирає та не запитує персональні дані та інформацію у неповнолітніх. Компанія не дозволяє неповнолітнім використовувати її послуги. Компанія не збирає та не обробляє персональні дані та інформацію у неповнолітнього без підтвердженої на це згоди батьків. Якщо Ви неповнолітній, будь ласка, не використовуйте послуги Компанії та (або) не присилайте Компанії свої персональні дані. Компанія видаляє персональні дані про неповнолітню особу, якщо такі дані були надані неповнолітньою особою, або якщо інформація, була зібрана автоматично, відповідно до п. 4 Політики, в результаті введення неповнолітньою особою в оману Компанії щодо свого віку. Будь ласка, зв’яжіться з представниками Компанії , використовуючи електронну адресу, вказану в пп. 2.2. Політики, якщо Ви вважаєте, що у Компанії можуть бути персональні дані від неповнолітнього або про нього.

12.  ЗАХИСТ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

12.1. Компанія вживає всіх необхідних заходів для захисту персональних даних та інформації від несанкціонованого доступу, зміни, розкриття чи знищення. До цих заходів належать, зокрема, внутрішня перевірка процесів збору, зберігання та обробки інформації і заходів безпеки.

12.2. Компанія не можемо нести відповідальність за будь-який несанкціонований доступ або втрату інформації, яка знаходиться поза нашим контролем.

13. ЗМІНИ В ПОЛІТИЦІ

13.1. Компанія може внести зміни в цю Політику, щоб відобразити зміни законодавства, локальних актів Компанії, Сайту Компанії, використання і практику збору даних або досягнення в галузі технологій. Використання персональних даних та інформації залежить від політики конфіденційності, яка діє на момент використання інформації. В залежності від типу змін Компанія може сповістити Вас про зміни шляхом здійснення публікації на цій сторінці https://clincasequest.academy/privacy-policy/ або електронною поштою. Будь ласка, уважно ознайомтеся з будь-якими змінами, внесеними в дану Політику.

Поділитися: